Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg har ADHD

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

om ADHD. Jeg tror jeg har ADHD. Min far har Hei, jeg har i hvertfall 4 År tenkt at jeg kan haADHD, jeg har typiske tegn på et. Jeg er veldig aktiv, jeg er en godt likt jentene som er utrolig utadvendt og fort og mye, jeg får ofte impulser der jeg bare gjør det jeg vil uten å tenke først derfor har bla. Stjeling og sånne små frekke ting blitt noe jeg gjør ofte «kan finne på å gjemme andres sko». Jeg sover veldig lite, roter mye, mister ting ofte, vanskeligheter med å sitte stille og jeg har flere millioner tanker i hodet på en gang! Da vi tok dette opp med legen sa hun at det er helt vanlig da keh hadde 4,5 i snitt. Men jeg synes bare det blir vanskeligere og vanskeligere for hver måned som går, i tilegg raser karakterene mine og jeg har gått ned over en karakter i snitt. Men keg opplever at legen ikke tror meg, jeg synes dette er utrolig vanskelig fordi jeg ønsker verken å stjele eller bli dårlig på skolen

SVAR

Besvart 11.05.2020 16:01:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle