Hopp til hovedinnholdet

De siste 2 ukene har jeg slitt veldig med kvalme og nedsatt matlyst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, de siste 2 ukene har jeg slitt veldig med kvalme og nedsatt matlyst. Jeg spiser bare ca 2 små måltider om dagen pga dette og jeg er redd for å gå ned i vekt. I tillegg så våkner jeg hver natt i 5-tiden pga jeg er så kvalm, men jeg har ikke spydd. Kan det være psykisk? Stress liksom? Kvalmen er verst på natten og morningen, men den kommer igjen når jeg begynner å spise.... er veldig redd for at det er noe alvorlig galt da jeg alltid har hatt god matlyst helt til nå...

SVAR

Besvart 17.05.2020 12:12:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle