Hopp til hovedinnholdet

Blødning fra underlivet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dette er kanskje litt teit spørsmål, men jaja. I dag fikk jeg blod ut av rompehullet (eller hva det heter) jeg måtte bæsje tidlig på dagen, men jeg hadde tentamen så jeg ventet med å gå på do. Litt lenger utover dagen gikk jeg på do. Bæsjen var veldig har og vanskelig å få ut haha, men jeg presset ganske hart og når jeg så ned i do var det masse blod. Er dette normalt? Jeg har ikke fått mensen enda så jeg lurer på om jeg har fått mensen? Men det kom ikke ut fra kjeden. Er dette normalt? Kanskje jeg drakk litt lite vann eller noe? Håper gjerne på svar

SVAR

Besvart 18.05.2020 10:37:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Nyttig å vite om avføring, fordøyelse og dovaner

Avføring er en naturlig del av hverdagen, men det kan være svært plagsomt når avføringen ikke fungerer som det skal. Hva er normalt og når burde du kontakte lege?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle