Hopp til hovedinnholdet

Slitt med pusten i nesten 3 måneder, svimmel og kvalm. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har slitet med pusten i nesten 3 måneder nå. Jeg har vært hos legen og tatt blodprøve og de sa da at jeg hadde vitamin nivå på 11 og det skulle være på 60. Mamma sa også at pusten ville bli bedre dersom jeg tok vitaminer og sånn. Men den er fortsatt ille. Det er når jeg puster inn så føler jeg at det ikke går helt ned, jeg har prøvd med magen og nesen og munnen, men har fortsatt følelsen av at det ikke går ned. Jeg har også slitet med kvalme og at jeg blitt svimmel og sånn. Jeg har hatt følelsen av mye luft i magen og jeg har hatt mye vondt i magen. Har vært hos øre, nese, hals også men de fant ingenting:/ Så tenkte da at jeg kunne spørre dere. Håper kanskje dere vet hva det er:)

SVAR

Besvart 18.05.2020 10:03:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle