Hopp til hovedinnholdet

Sliter med magen og veldig tung pust. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som opplever nesten konstante magesmerter, en del smerter i brystet, kvalme & mye pustebesvær. Har hatt problemer med magen siden jeg var liten, har vært til legen med det mange ganger uten å ha funnet noe galt. Pustebesværet kommer og går litt, men det er spesielt vanskelig å puste når jeg legger meg. Da er det ofte store smerter i brystet & i magen samtidig som jeg ikke får puste. Opplever også hjertebank. Alt dette har gått veldig ut over søvnen min. Har ikke sovet skikkelig på ekstremt lenge nå grunnet smertene. Har slitt en del med angst så lurte først på om det var angst som forsaket pustebesværet, men har hatt vansker for å puste i rundt 3 mnd ganske konstant, så har konkludert med at d må være en annen årsak. Er i en del smerter store deler av tiden, er så lei av det. Hva kan årsaken til alt dette være?

SVAR

Besvart 18.05.2020 10:43:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Dette kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle