Hopp til hovedinnholdet

Det stikker og gjør vondt i magen, normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har skrevet til dere før og da sa dere att dere ikke kunne svare på det fordi dere ikke var leger men jeg trenger svar. Når jeg har eggløsning så på en måte stikker/strammer seg i magen, men etter eggløsningen også. Det stikker på forskjellige sider hele tiden og når jeg tisser så kjennes det som att magem skal sprekke. Nå er det venstre side. Jeg er også veldig oppblåst, er det normalt?

SVAR

Besvart 18.05.2020 10:52:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Menstruasjonssmerter

Smertefull menstruasjon er ganske vanlig i tiden etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter i mage eller rygg rett før- eller samtidig med at mensen starter, mens andre er helt satt ut av sterke smerter, kvalme, oppblåsthet og slitenhet i flere dager.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle