Hopp til hovedinnholdet

Operasjon av skjev neseskillevegg, kan man få fikset nesetippen samtidig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har skjev nese og sliter med pusten på ene siden av nesa, samt at jeg har begynt å blø neseblod i form av nesa. Den har mest sannsynlig blitt knekt i barndommen. Det jeg lurer på, er om hvis jeg får dekt operasjon for å få fikset dette, kan jeg etterspør om de kan gjøre andre endringer også? For jeg har gjerne lyst til å få en nesetipp (er helt rund foran). Men dette blir jo kosmetisk igjen. Har ikke lyst til å operere om ikke, er redd nesen skal bli styggere om de kun retter den, også blir nesetippen styggere.

SVAR

Besvart 18.05.2020 10:53:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle