Hopp til hovedinnholdet

Spiser jeg nok? Er veldig aktiv!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 155 og veier 48-50 kg og er aktiv 3-5 timer hver dag+Jeg spiste veldig lite en periode fordi jeg likte ikke hvordan jeg selv så ut, jeg prøvet å forandre dette nå siden jeg har vet at dette egentlig ikke er sunt og kan skape problemer, så idag spiste jeg 2 brødskiver+yoghurt naturell med havregryn+middag. Holder dette?? Eller burde jeg spise mer eller mindre?? Hva er best når jeg er aktiv så mye hver dag?

SVAR

Besvart 14.05.2020 09:46:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle