Hopp til hovedinnholdet

Når puppene blir store, blir nippelen å passe bedre da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nippelene mine er litt store å myke og litt mørke. Puppene mine er ikke sånn kjempe store men har litt pupper liksom. Når jeg tar på de blir de stive men jeg virkelig hater nippelene mine, de er så store å stygge. De har ikke den tuppen som alle andre har, får jo bare det da de er stive, de er så stygge da de ikke er stive. De er jo ikke ferdig utvokst så hvis man har store nippler da man er liten, betyr det at Puppene blir store å at nippelen på en måte passer bedre da puppene blir større? Bestevennene mine har ikke sånna nippeler, har aldri sett noen som har sånne som meg. Viste de til kjæresten min, han syntes at de var rare sa han da ble jeg enda mer usikker en det jeg var. Hater hater puppene mine!

SVAR

Besvart 18.05.2020 05:55:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle