Hopp til hovedinnholdet

Følte at halsen var tett på skolen, muskler, allergi eller astma?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, På skolen i dag fikk jeg en ganske rar følelse. Følelsen var at det føltes som at halsen var tett på en måte. Det var like før jeg sa i fra til lærerne men jeg klarte å holde ut den siste halv timen. Jeg var ikke i aktivitet, jeg satt heltt rolig. Jeg gikk til legen for noe lignende, de sa at det var bare stramme muskler, og at jeg skulle gjøre noen øvelser. Og det hjalp. Jeg spurte en gang på denne nettsiden om allergi, mot pollen eller gress allergi, og de sa at det var symptomet på det. Som tett hals, rennende nese og sviende øyne. I tillegg har jeg Astma og jeg sover lite. Hva kan dette være. Er det muskler, allergi eller Astma.

SVAR

Besvart 18.05.2020 18:25:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle