Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få anoreksi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, keg hater kroppen min og lurer på hvordan jeg kan få anoreksia, ja jeg vet hva det går ut på og jeg bryr meg ikke hvir farlig det er for helsa mi. Hvis jeg blir tynn går det helt fint, så jeg lurte på om dere kunne gi meg noen tips til hvordan jeg kan få det. Jeg orker ikke å leve i kroppen min lenger har sleti med dette lenge nå og orker ikke mer, har også prøvd alle treninger/dietter, så for meg blir det enten selvmord eller så må jeg bare klare å skaffe meg anorexia på en eller anna måte. Føler anoreksia er bedre enn selvmord, jeg bare orker ikke være «meg» lenger og det virker ikke som om jeg har en annen utvei, grunnen til at jeg spør dere er fordi det ikke står noe på nettet om hvordan jeg kan få det.

SVAR

Besvart 17.05.2020 21:51:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle