Hopp til hovedinnholdet

Magen rumler mye selv om jeg ikke er sulten!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei magen min rumler mye selv om jeg ikke er sulten. Jeg vet at dere råder om mat og matstoffer man bør spise og ikke for å unngå dette. Men det er ikke det som plager meg mest. Hver gang jeg svelger, lager halsen min rumlelyd. Sikkert fordi jeg i tillegg svelger luft eller noe. Det kan vel ikke ha noe med mat å gjøre? Jeg blir så stresset av det på skolen når det er stille i timen at jeg har vert borte masse og fått mye fravær pga angst og stress av rumlingen. Jeg har pratet med mamma, helsesøster, lærere og psykolog, men det skjer liksom ikke noe mer. Jeg har sagt til lærerne at jeg har magetrøbbel, men jeg er for flau til å fortelle at magen/halsen min rumler, føler det er en teit grunn. Synes det er trist at det kommer i veien for å være med klassen min, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.05.2020 14:56:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle