Hopp til hovedinnholdet

Når jeg spiser eller biter sammen knekker det i kjeven.Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg spiser eller bitersammen og åpner munnen knekker det. Dette er ikke første gangen det skjer, men denne gangen går det ikke over. Det er ikke vondt men det er irriterende og litt skummelt. De rundt meg hører det ikke, men jeg hører det og skjenner det. Når jeg ligger i sengen på siden låser kjeven seg noen ganger da må jeg sette meg opp å åpne munnen. Hva skal jeg gjøre? jeg er stresset for om jeg på knekke på plass kjever eller operere, men jeg har lett av og overtenke

SVAR

Besvart 18.05.2020 20:33:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle