Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for tinnitus, og har vanskelig for å sovne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Etter jeg var på ball i vinter fikk jeg en pipelyd i ørene og da begynnte noen og snakke om tinnitus jeg ble veldig redd for om jeg hadde fått det. Så la jeg meg la og sove og lyden var helt borte når jeg våknet. Men ca 2 måneder etter så begynnte jeg og tenke på tinnitus etter noen hadde nevet det. Og det er som at jeg ikke klare og slutte og tenke på tinnitus nå. Eller tinnitus lyden. Og når jeg tenker mye på det er det dom at jeg hører en lav pipelyd men jeg tror det er på en måte ikke helt som at lyden kommer fra ørene, men på en måte fra hodet. jeg høre ikke noe når jeg tenker på noe annent eller når jeg er ute eller fokuserer på noe annent. Men spesielt om natten når jeg skal sove fokusere jeg eller tenker på tinnitus veldig mye. Og da begynner jeg og høre den lave pipelyden. Og klarer ikke og fokusere på noe annent en det. Og da blir det vannskelig og sovne og jeg blir kjempe redd og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette problemet.

SVAR

Besvart 18.05.2020 21:39:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle