Hopp til hovedinnholdet

Har vondt et eller annet sted i kroppen nesten hver dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette er noe jeg er skikkelig lei av. Nå gråter jeg pga det. Så jeg har vondt ett eller annet sted i kroppen nesten hver dag. Så for noen dager siden så fikk jeg ekstreme smerter i magen og veldig løs mage. Også var jeg kvalm i en del dager etterpå. Også litt senere får jeg mensen som normalt, men så plutselig siste eller nest siste dag av mensen får jeg ganske vondt i tisse blæra tror jeg det er. Helt nederst. Tok to smertestillende tabletter og men der beggyner sakte og komme tilbake nå. Jeg er kvalm og slapp og har vondt i hodet. Jeg hae høy puls og puster fort nesten hele tiden. Må puste hardt inn for og få nok luft. Jeg er bare stressa hele tiden for hva som skjer med kroppen min for jeg har vondt i den hele tiden. Ikke bare sånn vanlig vondt men sånn ordentlig vondt lsm. Stresser veldig mye og jeg strammer ofte inn magen sånn automatisk, strammer den fort inn også slipper jeg den ut igjen. Har gjort dette en stund hvis det har noen og si...jeg orker ikke dette mer!!!

SVAR

Besvart 19.05.2020 15:51:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle