Hopp til hovedinnholdet

Kyssesyken og alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp hatt kyssesyken i 5-6 uker, og testet meg for å sjekke om jeg enda har det. Legen sa at det er aktiv men marginalt. Han sa også at jeg burde vente med for hard trening til 17 mai. Jeg lurer på om jeg burde unngå alkohol eller om det er greit å ta 4-5 øl til 17 mai?

SVAR

Besvart 18.05.2020 19:01:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kyssesyken – hva er det?

Svært mange unge rammes av monoukleose - eller kyssesyken. Men hva er det egentlig? Og hvordan vet du om du er smittet?

 

Les mer
account_circle