Hopp til hovedinnholdet

Problemer med magen. Stikkende følelse som kommer og går. hva er det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har alltid hatt problemer med magen, luft i magen, vondt k magen og annet. I løpet av de siste 4-5 årene har det i ny og ne kommet en stikkene følelse. Det gjør drit vondt, nesten som jeg har et sår eller at det brenner i magen rett under ribbeina. Det kommer etter eller imens jeg spiser. Før kom det ofte når jeg var på besøk hos andre men har funnet ut at det sikkert bare er tilfeldig. Vet ikke hva dette er? Det er litt skummelt. Har det nå imens jeg skriver. Det varer i forskjellig tidsrom 30 min-3 timer ofte når jeg legger meg. Jeg har også problemer med å blanke ut hvis dette har noe med det å gjøre, skal snart til spesialist pga black outen bør jeg nevne dette da også. Kanskje det har en sammenheng.

SVAR

Besvart 18.05.2020 19:29:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle