Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt mensen i 3 med og tror jeg har PCOS. Har ingen å prate med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har stilt spørsmål he romanhelten ganger, men nå har jeg hatt mensen i strekk i 3 mnd og jeg tror at jeg har PCOS, når jeg søker det opp. Jeg hater å snakke om mensen og mammaen min er ikke noe spesielt forståelig osv vi liker egentelig ikke hverandre så jeg snakker aldri med ho om problemer, jeg må kanskje snakke med helsesøster men det er sånn JEG FÅR DET IKKE TIL, det går ikke uansett hva noen sier til meg, og å ha mensen så lenge plager meg ekstremt og jeg lurer på når det er normalt at mensen stopper om jeg har denne sykdommen! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og er bare fortvilet og lei og det ødlegger utrolig mye for meg har ingen å prate om dette med!!!!!!

SVAR

Besvart 19.05.2020 19:59:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle