Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha urinveisinfeksjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg startet på p-piller for ca 2 mnd siden, og har blødd nesten hver dag siden det.. for ca 3 uker siden byttet jeg merke da jeg ville kontrollere blødningene mine.. men jeg blør fortsatt (det er brun-rødt og lite men er kontant og jeg må gå med bind for å ikke blod igjennom og sånn. Jeg har også merket at jeg har en sterk trang til å gå på do hele tiden og jeg klarer ikke holde meg da jeg først merker at jeg må på do.. jeg har tisset på meg flere ganger nå og det er helt krise. Det minner veldig om urinveisinfeksjon men jeg har drukket tranebærjuice og det har holdt på i flere uker.. jeg har til og med sjekket meg for klamydia da jeg er desperat etter å finne ut hva dette skyldes. Kan det ha en sammenheng at jeg både blør og må på do akutt hele tiden? Er dette en sykdom? Jeg orker snart ikke mer..

SVAR

Besvart 18.05.2020 21:36:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle