Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få en sjekk av testiklene mine hos en lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ein gutt på 15 år, snart 16 og lurte på om korleis man kan få sjekke testiklene av ein lege eller erfaren. Føle testiklane mine har so mange rare ting, den kan farer oppi lysken hvis det er veldig kaldt, har brukt å hatt ein del smerte før vertfall rundt lysken. Det er ikke lyske strekk, men kjente smerten fra pungen og spredde seg litt i lysken. Eg vil berre få sjekka meg Skikkeli og har hatt dette veldig lenge eigentleg og veit vis det er alvorleg må eg berre få gjort det no, har berre ikke tørt snakke med foreldrene mine om det. So må eg involvere foreldrene mine og korleis gjer eg sette her. Her er ingen helsestasjon for ungdom i kommuna min vertfall. får. eg gjort dette når det er korona? eg er veldig redd for det er alvorleg og irritert at eg ikke har tørt å sjekka det før alt dette styret med korona fordi eg har hatt smerte i sann 2 år no som har gått fram og tilbake og testiklane har litt ulik størrelse og nokken klumpa på testikkelen. takk for hjelpa på forhånd.

SVAR

Besvart 22.05.2020 10:17:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle