Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor vises dobbelthaken lettere noen ganger enn andre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei, så litt rart spm, men jeg lurer på hvorfor dobbelhaken min vises lettere noen ganger enn andre? Jeg forstår ikke dett. Jeg spiser sunt og variert, trener fem dager i uken og i tillegg går jeg turer osv. Jeg har både muskler of fett på kroppen. Av og til når jeg står vanlig har jeg ikke dobbelhake, mme andre dager kan jeg ha det. Jeg står med akkurat samme holdning. Men av IG til når jeg våkner har jeg ikke det og føler meg så bra, mens andre dager våkner jeg om morgonen og har dobbelhake. Jeg skjønner ikke dette, jeg vil bare IKKE ha det. Jeg kan lage en tiktok en dag og det er ikke dobbelhake, neste dag igjen kan det være en dobbelhake. Plis ikke si at jeg skal spørre noen elns, for det tør jeg ikke. Har prøvd. Har dere noen svar? Plis jeg bestille hva jeg skal gjøre bare hater det

SVAR

Besvart 19.05.2020 17:37:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle