Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha leversvikt? Tar mer Zyrtec og Paracet enn anbefalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har lest på symptomer på leversvikt å problemer i lever.å jeg har symptomer på det ...burde jeg snakke med Mamma om det?for Når jeg har vondt i hode tar jeg foreksempel 3/4 Paracet enn 2 som jeg skal egt ha.å jeg tar 4 zyrtec istede for 1...

SVAR

Besvart 19.05.2020 01:22:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle