Hopp til hovedinnholdet

Hva er det? Røde prikker og slags eksem etter barbering rundt penis.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når man barberer seg nedentil kan man av og til få noen røde prikker. Denne gangen har jeg begynt å få et slags eksem etter å ha barbert meg. Det har gått sånn noen dager, og jeg har fått sånn 0.3 millimeter med hår. Når det har begynt å vokse ut litt hår så kommer det et slags eksem eller det er partier ovenfor penis som er rødt og som klør. I tillegg er det litt ubehagelig å ta på etter at jeg har klødd der. Hvis jeg barber meg går det bort, også kommer det tilbake etter en kort tid. Vet dere hva dette er, og i såfall hva kan jeg gjøre? PS: jeg bruker barberskum og barberer meg på vanlig måte

SVAR

Besvart 20.05.2020 12:05:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle