Hopp til hovedinnholdet

Brakk håndleddet og tror det ene benet har flyttet seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg brakk håndleddet for noen år siden, og med det mener jeg at det ene benet flyttet seg. Jeg brukte gips i noen uker så var det over. De siste dagene har jeg hatt vondt i håndleddet jeg brakk, og jeg tror ikke det har vært en spesielt hendelse som utløste det. Jeg synes det er veldig rart, med tanken på at jeg ikke har hatt vondt i det siden jeg tok av gipsen. Med hele corona situasjonen, er jeg veldig usikker på om det er lurt å gå til legevakten for å få det sjekket ut, og jeg vil ikke ta opp plass for de som trenger det. Jeg klarer meg bra gjennom dagen, men jeg unngår å løfte ting og holder håndleddet stift for det meste. Jeg kjenner at det er noe galt, men tenker kanskje at det er en bettenelse eller forstuelse så har latt det gå noen dager. Når jeg beveger på håndleddet lager det litt rare lyder, og det kjennes vondt og ubehagelig. Kan dette være beinet som etter mange år har flyttet seg tilbake i feil posisjon, eller er det veldig usannsynlig?

SVAR

Besvart 19.05.2020 12:25:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle