Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplever å være lav og finnes det en test som kan si hvor høy jeg blir?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med mangen ting. Den ene tingen er høyden. Jeg er 160 og adoptert fra Kina. Tenker på alle dumme kommentarene jeg får og hvor lav jeg er, hele tiden! Helt siden jeg var liten trodde mamma jeg kom til å bli 165+, kom sent i pubertet og alt. Kan jeg få et «res» på slutten? Har ikke vokst en ting siden jeg fikk mensen Februar 2019. Sluttet å spise på 8mnd ifjord. Var så alvorlig deprimert. Spiste bare tomme kalorier og forbrente det etterpå... Hjelp hva skal jeg gjøre!!!? Spiser ikke egg, kjøtt eller fisk. Men prøver å få i meg melkeprodrukter og havregryn. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Går det an å ta en finger test så jeg kan finne IT hvor høy jeg blir? Eller hvor strengt er det?

SVAR

Besvart 20.05.2020 20:02:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Lurer du på hvor høy du kommer til å bli? Når vokser man mest? Hva er gjennomsnittshøyden for jenter og gutter i Norge?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle