Hopp til hovedinnholdet

Kløe i øyekrok siden jeg var i spania i fjor. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var i Spania i sommerferien i fjor, altså i 2019. Og mens jeg var der så kjente jeg en kveld at jeg begynte å klø akutt i den ene øyekroken. Og etter det så har det klødd litt her og der frem til nå, og det har nesten gått et år nå. Når det klør, så klør det skikkelig mye, og det roer seg ned i noen sekunder hvis jeg klør, men så er det tilbake igjen. Jeg har prøvd å la være å klø og, men det stopper ikke. Og det er vanskelig å la være når det klør såpass mye. Det pleier å gå alt fra en uke til et par uker mellom når det klør. Og når det klør så kan det klø hele dagen eller i sånn 2 dager. Kløen kan beskrives veldig som et stikk. Når jeg var liten og gikk på barneskolen så ble jeg stukket i øyekroken av en veps, og det ligner veldig på den type kløe, bare mer plagsom og den kiler litt. Men hvis det hadde vært et stikk, så hadde det jo gått bort innen nå, siden det begynte i fjor sommer. Så jeg lurer egentlig bare på hva det kan være, eller hvordan jeg kan forebygge dette

SVAR

Besvart 19.05.2020 18:57:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle