Hopp til hovedinnholdet

Jeg skulle ønske jeg var mye høyere, finnes det noe jeg kan gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klikker fordi jeg er så lav. Jeg tenker faen på det hele tida. Jeg liker boksing og MMA og sånn. Da er det mye bedre å være høy. Man føler seg mye mer mektig når man er høy. Jeg er drit lei av å være lav. Jeg er bare 175cm og det er så jævlig deprimerende. Vil egt være 190cm og stor og sterk. Hjelper ikke å trene når du er så jævla lav vettu. Jeg må vite om det er no operasjoner jeg kan ta eller sprøyter eller no som kan hjelpe meg til å bli hvertfall 185cm. Klikker så jævlig for meg. 175 er jo faen vitsehøyde. Lavt dom bare faen til å liksom være mann. Man er faen ikke mann med 175cm. Blir bare en liten kladd da. Er jo ikke mektig i det hele tatt. Vær så snill si at det finnes no sprøyter jeg kan ta a.

SVAR

Besvart 20.05.2020 13:32:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Lurer du på hvor høy du kommer til å bli? Når vokser man mest? Hva er gjennomsnittshøyden for jenter og gutter i Norge?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle