Hopp til hovedinnholdet

Langvarig hoste og time hos lege

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Bare lurer på om det er vanlig å ha en hoste i to uker eller lenger? Tror jeg har hatt det i to uker nå, og jeg er redd det ikke går over nå i helga. Hadde legetime på videochat torsdag 7. mai, og da sa legen at jeg kunne komme å ta blodprøver etter den helga, for han regna med at jeg ble frisk til da. Men det ble jeg jo ikke. Og jeg går rundt å er sliten hele tiden, og orker nesten ingenting. Sånn har det vært i flere måneder, pga bytte av lege og masse sånn som har tatt tid. Så nå vil jeg jo finne ut av hva det er så fort som mulig, for det er så tungt å gå sånn. Også ville jeg egentlig på helsestasjon for ungdom, for jeg føler at jeg trenger å snakke med noen også. Burde jeg bare vente lenger å se om hosten går over, eller burde jeg ringe til legekontoret eller noe?

SVAR

Besvart 19.05.2020 22:06:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle