Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor mange hull har en jente, og hvilket skal man bruke til å ha sex`?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bare lurte på noe. Jeg er bare usikker på at når jeg har sex for første gang om jeg da kan stikke den i "feil hull". For jeg har vel fått vite at det er tre hull på damer. Det er et foran, et under og et bak. Det bak er vel rumpehullet eller endetarmsåpningen. Men hva er de to andre og hvilet er det meningen at man skal "stikke den i". Det går jo ann å bruke alle sikkert (Ifølge porno), men hvilket er "Normalt"? Og et sted leste jeg at det var 3 utenom endetarmsåpningen. Stemmer dette?
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer