Hopp til hovedinnholdet

Hvor mange hull har en jente, og hvilket skal man bruke til å ha sex`?

Gutt 14 år
 

Spørsmål
Hei. Jeg bare lurte på noe. Jeg er bare usikker på at når jeg har sex for første gang om jeg da kan stikke den i "feil hull". For jeg har vel fått vite at det er tre hull på damer. Det er et foran, et under og et bak. Det bak er vel rumpehullet eller endetarmsåpningen. Men hva er de to andre og hvilet er det meningen at man skal "stikke den i". Det går jo ann å bruke alle sikkert (Ifølge porno), men hvilket er "Normalt"? Og et sted leste jeg at det var 3 utenom endetarmsåpningen. Stemmer dette?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

En jente har tre hull, fra foran og bakover; urinrørsåpningen (der tiss kommer ut), skjeden/vaginaen (der det er vanligst å ha sex, og der barn kommer ut), og endetarmsåpningen (der avføring kommer ut). Det er vanligst å ha vaginalsex, altså i det midterste hullet, men noen bruker også endetarmsåpningen. Det er sjelden man gjør dette første gang, det er gjerne noe noen velger å prøve når de har mer erfaring. Det går ikke an å ha sex i urinrørsåpningen.

Det er ikke lett å stikke penis i feil hull, for endetarmsåpningen er trangere, og der er det ikke naturlig glidemiddel. Du trenger altså egentlig ikke å være redd for å bruke feil hull.

Vennlig hilsen SUSS i smarbeid med ung.no. Lurer du på noe mer er det bare å ringe SUSS; 80033866, der er det leger og psykologer som kan svare deg.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Hva vet du om tobakk?

Hva er det viktigste når man skal slutte å røyke?