Hopp til hovedinnholdet

Hører en «skingrelyd» av og til når jeg legger meg, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Av og til når eg ligger me hode på puta i senga, gjerna når eg har nettopp våkna og av og te når eg ska legga meg, så hørre eg av og te ein liten "skringrelyd" i hodet som vare sånn 1-2 sekunder. Eg forstår ikkje ka detta e? Skjer ikkje når eg bevege meg elns, kan ligga heilt i ro, så hørre eg det fysisk, sånn kanskje litt "bak i hodet" på ein måte, eller kanskje "mellom" øyrene? Har dere ein ide om kva dette kan væra, kan det væra nåke farlig? Forresten så søkte eg litt opp og kan det kanskje vær ein form for øyresus/tinitus? Når eg har hatt skikkelig vondt i ørene etter konsert er det annerledes da, då e det ein direkte, klar, vond lyd, så har ikkje tenkt på det som det. Det eg snakker om nå er mer som ein skurrelyd, sånn når du skifte mellom radiostasjonar.

SVAR

Besvart 22.05.2020 10:32:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle