Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å puste ordentlig inn, hva kan årsaken være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vet ikke om dere kan svare på dette men jeg prøver. Jeg har nå i lang til( kanskje ett år) slete med å puste ordentlig inn. Jeg skjønner ikke hvorfor og det er veldig frustrerende. På onsdag da jeg hadde tentamen kom det pipe lyd fra lungene og også på fredag. Det har aldri skjedd før og var veldig ubehagelig( jeg gikk før jeg ble ferdig forsi jeg følte alle kunne høre det) ihvertfall så gikk jeg til legen for å skjekke det men de fant ingenting. De ga meg en inhalator på resept selvom jeg ikke har astma. Den hjelper litt av og til men jeg lirer på hva årsaken egentlig er. Kan det være noe psykisk? Det hadde vært rart siden det er ikke noe jeg beskymrer meg for.

SVAR

Besvart 22.05.2020 10:41:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle