Hopp til hovedinnholdet

Er det noe jeg burde endre på ved kost og trening for å oppnå sixpacken?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har egentlig ganske lyst til å få en litt markert sixpack. Jeg er i aktivitet hver dag, og sørger for å trene magen iallfall et par minutter om dagen Jeg spiser 5 måltider om dagen som består av Frokost: smoothiebolle med hjemmelaget peanøttsmør (bare peanøtter), banan, jordbær eller annen frukt og hjemmelaget granola som topping Lunsj: Noe form for kornprodukt (mellom 80-100% fullkorn) med pålegg som brunost, hvitost, laks eller salami med redusert fettinnhold Mellommåltid: proteinbar, frukt og nøtter Middag: kjøtt eller fisk Med fullkornspasta, ris eller potet og tilstrekkelig med grønt Kvelds: frukt, sukkerfri yoghurt eller kornprodukt. Er det noe jeg burde endre på for å oppnå sixpacken?

SVAR

Besvart 20.05.2020 07:15:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle