Hopp til hovedinnholdet

Vansker med å bæsje, har bare avføring 3-4 ganger i måneden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har problemer med å bæsje, og har hatt problem med å gå på do siden jeg var liten. når jeg var liten pleide jeg å gå 1-3 dager uten å tisse men nå sliter jeg med å bæsje. jeg spiser vanlig og har en normal vekt. Jeg drikker også mye vann. mer enn resten av familien min. jeg pleier å bæsje 3-4 ganger i måneden og dette har jeg lagt spesielt merke til det siste året. Jeg får magenknip dagen før eller den dagen jeg bæsjer. Da får jeg ikke tømt tarmen ordentlig. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.05.2020 13:54:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Nyttig å vite om avføring, fordøyelse og dovaner

Avføring er en naturlig del av hverdagen, men det kan være svært plagsomt når avføringen ikke fungerer som det skal. Hva er normalt og når burde du kontakte lege?

 

Les mer
account_circle