Hopp til hovedinnholdet

Diare på morgenen over 3 dager, normalt på dagen. Dra til lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hele mitt liv har jeg hatt avføring ca en gang i uka, helt vanlig konsistens. Men nå i det siste har det vært helt anderledes. Om kvelden så rumler det og jeg kjenner at det på en måte renner. Når jeg våkner så har jeg plutselig skikkelig løs avføring. Syns det er ekstremt flaut, og her om dagen våknet jeg og hadde til og med bæsja på meg i søvne! Måtte vaske alt! Tør ikke fortelle det til noen. Har ikke hatt noen smerte eller noe kvalme i det hele tatt, og det er bare den ene gangen om morgenen. Bæsjer en gang til samme dag og da er det helt normalt. Men om kvelden rumler det og om morgenen renner det. Vet ikke hva jeg skal gjøre, tror ikke det er noe blod i avføringen heller. Har vært sånn i ca 3 dager nå. Kan det gå over av seg selv, eller burde jeg gå til lege selvom jeg absolutt ikke vil det?

SVAR

Besvart 22.05.2020 15:10:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle