Hopp til hovedinnholdet

Flere sår ved kjønnsorganet som væsker, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg oppdaget plutselig en morgen når jeg våknet at jeg hadde ganske «mange» sår rett over kjønnsorganet (der det er hår) kanskje rundt 5 sirkler som er sår, både små og noen litt større. Det er ekte sår liksom og gjør vondt fordi det vesker og når jeg skal på do og tar av trusa så river det vekk «skorpen». Vet ikke om jeg hadde noen prikker eller blemmer før jeg merket at jeg hadde sår der... har hatt samme kjæreste i snart 2 år nå og når han prøvde å ha sex ville jeg ikke fordi jeg har ikke sakt noe og syns det var flaut med sårene, ser jo ikke så delikat ut heh.. Håper dere hjelper og svarer, takk på forhånd!

SVAR

Besvart 22.05.2020 15:34:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle