Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg bytte behandlingsted?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i behandling på bupa, men det eneste de bryr seg om og snakker om er vekt og kostplan. Er veldig misfornøyd med behandlingen der av mange grunner. Hvordan få bedre hjelp? Hvordan kan jeg få en fast behandler som jeg er trygg på? De bytter hele tiden bare. Hvordan få tettere oppfølging, og hvordan kan jeg få mer variasjon i behandlingen og ikke bare behandlingsmøter? Bør jeg bytte behandlingssted? Isåfall til hvor?

SVAR

Besvart 21.05.2020 16:05:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle