Hopp til hovedinnholdet

Fjerning av fødselsmerke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble født med en stor og rund klump midt i brystkassen (fødselsmerke). Jeg opererte klumpen vekk når jeg var rundt 7år. Etter behandlingen ble fødselsmerke litt mer disformet? Det er fortsatt en klump, men ikke like stor som den var før operasjonen. Jeg er nå 18 år og sliter fortsatt med å vise overkroppen min fram. Jeg tør ikke å bade med venner. Jeg har klart å dekke det til med plaster en gang da jeg skulle bade med fotballaget. Uansett hva folk sier til meg om fødselsmerket så hjelper ingenting. Jeg vil operere det vekk igjen og muligens tatovere over arret etter. Min mor pleide å si at jeg kunne operere igjen etter at jeg hadde fylt 18 år. Jeg vil få det vekk.

SVAR

Besvart 20.05.2020 22:33:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
account_circle