Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått opp i vekt, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg startet på p-piller og skulle bruke det til prevensjon, jeg gikk bare i 3 måneder fordi jeg gikk opp 4-5 kilo på så kort tid. Etter det sluttet jeg med en gang og nå har jeg ikke gått på det i 3 måneder og jeg veier fortsatt like mye. Jeg har ikke gått ned i vekt etter at jeg sluttet og er veldig stressa. Noen av buksene mine passer ikke rundt magen mer og jeg merker at de har blitt for små. Jeg syntes dette er veldig kjipt og føler meg bare dritt og usikker.

SVAR

Besvart 22.05.2020 10:52:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle