Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bedre holdningen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, skulder holdningen min er dårlig. Ryggen min er rett men når det kommer til skulder delen så går det på en måte nedover (veldig vanskelig å forklare) men det ser hvertfall ikke bra ut og normalt ut. Jeg får beskjed om å hele tiden rette opp ryggen helt så skuldrene også blir rette, men det er som hard trening for jeg klarer ikke holde det lenge oppe før det er som før igjen. Jeg vet at hvis ikke jeg gjør noe nå kommer jeg til å ha en sånn her holdning resten av livet, burde jeg dra til en lege? Eller hva burde jeg egentlig gjøre?

SVAR

Besvart 20.05.2020 10:47:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fysioterapi

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle