Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år! Jeg har p-stav og har begynt å få lyse rosa mensen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nettopp begynt å få lyse rosa mensen, jeg har lest litt rundt st det kan være farlig. Jeg har p-stav og har hatt mensen i 3 uker, i løpet av de 3 ukene har jeg ikke hatt lyse rosa mensen. Jeg har heller aldri opplevd det, jeg er veldig bekymret for at det kan være noe galt med eggstokkene mine eller noe annet. Jeg har også lest at det kan skje hvis man spiser lavt med fett og kalorier, men jeg føler at jeg spiser normalt. Burde jeg være bekymret?

SVAR

Besvart 23.05.2020 11:36:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle