Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fjerne sår og arr raskest mulig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For litt siden begynte jeg å kutte meg selv litt på foten. Jeg er ikke deprimert eller psykisk syk, og nå angrer jeg på at jeg gjorde det. Nå er jeg lei meg for at jeg gjorde det og vil bare ha det tilbake som det var før. Har Googlet mye om hvordan jeg kan fjerne merkene også. Har ikke snakket med noen om dette, men vurderer å snakke med en venninne om det snart. Spiller også fotball så disse merkene er synlige når jeg spiller. Har brukt plaster til no for å dekke, vil ikke virke svak Hvis andre ser det. Er det noen mulighet for at jeg kan klare og få det vekk? Skal prøve silikon plaster men har dere noen råd for hvordan jeg kan få det så mye vekk som mulig? :)

SVAR

Besvart 20.05.2020 23:40:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
account_circle