Hopp til hovedinnholdet

Jeg mistrives veldig med kroppen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 12 straks 13. I 1 2019 følte jeg meg bra i min kropp og likte den. I begynnelsen av 2020 likte jeg den også men etter vi har hatt hjemmeskole i 2 måneder har jeg hatet den, jeg har store lår og mye av klærne mine passer ikke lenger, magen min er ikke like slank som før, og jeg har fått litt fett på siden på magen jeg er ganske høy og veier over 50 kg ikke legg det ut men svar gjerne

SVAR

Besvart 20.05.2020 23:43:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle