Hopp til hovedinnholdet

Har vondt mange steder, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nesten alltid vondt mange plasser samtidig, det føles ofte ut som gangesperre, men det varer i mange uker som regel, akkurat nå har jeg vondt i magen, lårene, rundt ankelen, i armen (det er etter vaksine da) og I ørene (etter at jeg hadde i øredobber jeg ikke tålte) Alle andre i klassen har mistet "vondtheten" i armen for over en uke siden, men jeg har fortsatt veldig vondt. Og jeg vet at jeg burde trent siden jeg aldri gjør det, men det er vanskelig når jeg alt gjør vondt, Rundt ankelen har jeg hatt vondt i ca en måned, og det gjør mer og mer vondt selv om jeg er forsiktig, Hadde ikke like ofte vondt før som nå, men det siste halvåret har det vært sånn...

SVAR

Besvart 22.05.2020 14:36:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle