Hopp til hovedinnholdet

Jeg har konstant ubehag i tissen og er stiv i klitoris

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i ni måneder har jeg hatt ubehag i tissen. En gang etter ag jeg onanerte så føltes det ikke ut som om orgasmen forsvant. Jeg har konstant stiv klitoris, stive nippler, urolige/ kiling i bena og føler meg sliten og slapp. Dette har vart i 9 måneder og jeg er livredd for at dette aldri skal forsvinne. Hjelp meg! Hva skal jeg gjøre og hva er galt med meg?!?!?

SVAR

Besvart 23.05.2020 09:28:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle