Hopp til hovedinnholdet

Har fått noen såre, kviselignende greier på penis. Svir og verker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er er gutt på 19 år med et sexliv med varierende jenter. For to dager siden oppdaget jeg å ha fått noen såre kviselignende greier på penis. I tillegg til å ha to stk på selve glansen også. Er også to stk over underlivet (veiviseren). Kvisene ser ut til å ha en slags skorpe på seg bortsett fra de to på glansen som er gule. Hva kan dette være? Den ene kvisen på penis er litt større og svir og verker.

SVAR

Besvart 23.05.2020 17:05:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle