Hopp til hovedinnholdet

Kuler på kneet, hår på leggene og spørsmål om angst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1. Jeg har merket at jeg har små kuler på kneet. og på panna, de er hudfarget. Er det noe farlig? Hvordan fjerner jeg det? Skal begynne med å smøre hudkrem. 2. Jeg har mye hår på leggene, de er svarte. Er det normalt i 13 årsalderen allerede? 3. Er angst farlig? Kan man død av det? Går det over liksom? Dette var alt jeg lurte på :)

SVAR

Besvart 27.06.2020 20:27:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle