Hopp til hovedinnholdet

Har muskelsmerter og feber. Kan dette skyldes jerninfusjon, eller korona?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har ikke forskjølelse symptomer som sår hals, tett eller rennende nese og hoste. Jeg har muskelsmerter som man har under influensa, kaldsvette, feber, kraftig hodepine sykdomsfølelse og bare vondt i hele kroppen. Likevel måtte jeg på jobb og besvimte etter en time og måtte bli hentet. Jeg har vært dårlig i tre dager nå og Ble dårlig etter å ha fått behandling på sykehus - jern infusjon. Kan dette Være en reaksjon eller kan jeg ha blitt smittet av noe? Legevakten ville ta corona test på meg men jeg tørr ikke grunnet redd for å få pinne langt inni nesen. Jeg har også hatt litt vansker med puste men har hatt noe problemer med det mens jeg hadde anemien. Har kun jobbet (matbutikk) under hele pandemien og vært helt grei.

SVAR

Besvart 13.07.2020 02:04:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
account_circle