Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg beholde sixpacken og samtidig spise mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for en stund siden begynte jeg å trene enda mere en jeg gjorde før. Nå trener jeg hver dag(men det blir selvfølgelig noen dager jeg ikke får muligheten), før var det ca 4-5 dager i uken. Etter hvert har jeg begynt å spise litt mindre, det har bare blitt slik. Jeg, mamma og pappa har lagt merke til at jeg har blitt litt tynnere. Nå er jeg 165 og veier ca 46,9kg. Jeg har også «litt 6-pack» om det er lov å si. Mamma og Pappa sier at jeg bør begynne å spise mere igjen, og det er jeg enig i. Men saken er at jeg har lyst til å «beholde» 6- packen. Hvordan skal jeg gjøre det men samtidig spise mere? Håper det er mulig å forstå det jeg har skrevet og svare på det dere klarer. Tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 14.07.2020 11:14:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

"Fit", "ripped", eller markert - men ikke nødvendigvis sunn

Markerte muskler og sixpack er ikke synonymt med god helse. Her kan du lese hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle