Hopp til hovedinnholdet

Jeg får vondt i mage og livmor ved orgasme. Bør jeg oppsøke lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, For litt over en måned siden fikk jeg vondt i nedre del av magen og høyre del av livmor når jeg fikk orgasme. Leste litt på Internett, og kom frem til at det mest sannsynligvis var en strukket muskel, og ikke noe farlig. Avsto sex i ca. to uker, og merket ingenting annet enn godt under sex deretter. Tre uker senere får jeg vondt på samme måte igjen. Går det an å trene muskelen opp med å fortsette å få orgasmer i mindre grad til å starte med, og deretter øke det slik at muskelen blir vandt til det? Bør jeg oppsøke lege? Til informasjon, så får jeg som regel et par orgasmer under sex daglig. Vet ikke om det derfor kan være en slitt muskel, eller ikke.

SVAR

Besvart 18.08.2020 12:44:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle