Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvilken blodtype har jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil finne ut hvilke blodtype jeg har. Fastlegen min fortalte meg at blodtypetesten er ganske dyrt, men jeg har ikke fylt 16 år. Det er en mnd til jeg fyller 16 år, så må jeg likevel betale for testen selv, eller har jeg rett til å ikke betale siden jeg ikke har fylt 16? - Hvis dere kunne svare så fort som mulig, kan jeg gå innom igjen, før jeg fyller 16.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer